Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken

Cégismertető


Redőny bemutatótermünk

Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon: (1) 445-2815
E-mail: bterem@jozsa.hu

tovább


Kulcsszavak
akciós aluminium redőny, aluminium redőny árai, aluminium redőny típusai, aluminium redőny szúnyoghálóval, aluminium redőny akció, aluminium redőny Budapest, aluminium redőny szereléseRólunk mondták
Szujó Zoltán
riporter, műsorvezető


"Kiváló anyagok, csúcstechnológia, profi csapat - munkám során hétről-hétre találkozom ezekkel a Forma-1-ben. Otthonomban pedig mindezt a Józsa és Társa Árnyékolástechnika redőnyei jelentik. Forma-1-es minőség - amelyet csak ajánlani tudok!"

Műanyag redőny, szúnyogháló, 2008.

Termékismertető / Redőnyök / Alumíniumredőny típusok / SuprAlu Basic KT aluminium redőny

SUPRALU BASIC KT ALUMÍNIUM REDŐNY (KÜLSŐ TOKOS KIVITEL)

 

ROMA Rondo aluminium redőny

A SuprAlu Basic KT alumíniumredőny alapesetben gyárilag szinterezett, védőfóliával ellátott alulcsapott acéltokkal készül. A tok esetleg belülről is látszódó alsó részét az un. tokhátlappal takarhatjuk el (opcionális, az alapár nem tartalmazza).
A fehér, zajcsökkentő kefés betéttel ellátott műanyag lefutósín a SuprAlu Basic KT típusnál 22x53 mm. A műanyag lefutósínbe kerülő alumínium redőnylécek minimális szélessége 30 cm, a maximális 270 cm lehet. A kézi működtetésű alumíniumredőny legnagyobb magassága 310 cm. Ennél szélesebb nyílászáróknál a SuprAlu Basic KT alumínium redőnyt meg kell osztani (több darabban kell elkészíteni).
Az általunk forgalmazott, elcsúszásgátlóval ellátott alumínium redőnyléccel szerelt változat motorizálható, mind távirányítós, mind fali kapcsolós kivitelben (alumínium tokkal, fehér redőnylécekkel).
Kézi működtetés esetén a felhúzógurtni 15 mm széles, műszálas, színe lehet szürke, fehér, sötétbarna vagy bézs színű. A gurtni nyílászáró keretén történő átvezetése a szerelési viszonyoknak megfelelő görgős szerelvényekkel történik. A felhúzott redőny rögzítése falon kívüli vagy falba süllyesztett gurtnibehúzó automatával oldható meg, amely fehér vagy barna színű és a jobb kezelhetőség miatt elfordítható. Cégünk minden külső tokos redőnyhöz a gurtnibehúzó automatát ajándékba adja.
A SuprAlu Basic KT típus a 22x53 mm-es lefutólábakban lévő zajcsökkentő kefés betétnek köszönhetően mind mozgatás közben, mind erős szélben csendes használatot eredményez. E változatnál a golyóscsapágyas kivitel a könnyű kezelhetőséget, a rejtett ütközők és a hagyományosnál vékonyabb láb az esztétikus megjelenést biztosítja.
Ablakoknál a SuprAlu Basic KT alumínium redőny praktikusan kombinálható redőnytokba épített függőlegesen rolós szúnyoghálóval (SuprAlu Basic KT Plus típus). A könnyen kezelhető, kis helyigényű, akasztóprofilos alumínium záróléccel rögzíthető mozgatható változat előnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. A lefutósínben a háló két kefe között helyezkedik el, így szinte 100%-os védelmet nyújt a repülőrovarok ellen. E kombinált redőny/szúnyogháló megoldás választása esetén a páros lefutóval rendelkező vezetősín  fehér színű 40x53 mm-es műanyagprofilból készül.


SuprAlu Bacis KT Plus alu redőny

A SuprAlu Basic KT Plus típus elsősorban ablakoknál - maximum 150 cm szélességig - ajánlott. A könnyen kezelhető, kis helyigényű mozgatható szúnyogháló változat előnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. A függőleges működtetésű rolós változat tengelye a redőny tokjába van beépítve, így külön helyet nem foglal el és a redőnytok méretét sem növeli jelentősen. A legördülő hálóanyag a vezetősínben két kefe között helyezkedik el, így szinte 100%-os védelmet nyújt a repülőrovarok ellen. E kombinált redőny/szúnyogháló-megoldás választása esetén a dupla lefutóval rendelkező vezetősín fehér színű 40x53 mm-es műanyagprofilból készül.
Ajtó esetén nem a függőleges működtetésű redőnytokba épített, hanem a vízszintesen mozgatható rolós szúnyogháló vagy a hagyományos nyíló, esetleg a tolóajtós változat alkalmazása célszerű.

> vissza az Alumínium redőny típusai oldalra

 

 

Aluminium redőny fotógaléria

ROMA alumíniumredőny   ROMA alumíniumredőny   ROMA alumíniumredőny   ROMA Pento KR Plus - külső tokos alumíniumredőny, redõnytokba épített mozgatható szúnyoghálóval

 

 

 

Árajánlatkérés


Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag redőny vagy alumínium redőny témakörben.
továbbÚjdonságok
Az új fejlesztésű, LCD kijelzős Somfy Telis Composio RTS csoportvezérlő távirányí­tókkal már 20 redőny motor vagy redőny motorcsoport vezérlésére is lehetőség van. 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek