Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken

Kulcsszavak
akciós alumínium redőny, alumínium redőny árak, alumínium redőny típusok, alumínium redőny szúnyoghálóval, alumínium redőny akció, alumínium redőny Budapest, alumínium redőny szerelésRólunk mondták
Szujó Zoltán
riporter, műsorvezető


"Kiváló anyagok, csúcstechnológia, profi csapat - munkám során hétről-hétre találkozom ezekkel a Forma-1-ben. Otthonomban pedig mindezt a Józsa és Társa Árnyékolástechnika redőnyei jelentik. Forma-1-es minőség - amelyet csak ajánlani tudok!"

Műanyag redőny, szúnyogháló, 2008.

Cégismertető


Redőny bemutatótermünk

Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon: (1) 445-2815
E-mail: bterem@jozsa.hu

tovább


Termékismertető / Redőnyök / Alumíniumredőny típusok / SuprAlu Ideal KT alumínium redőny

SUPRALU IDEAL KT ALUMÍNIUM REDŐNY (KÜLSŐ TOKOS KIVITEL)
 

A nagy színválasztékban rendelkezésre álló, szinterezett redőnylécek ívelt dupla falú kialakításúak, melyek üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így hőszigetelési értékük eléri a K=1,1W/nm K-t, zajszigetelési értékük pedig Rw=36 dB.
A 39 mm-es hasznos magasságú redőnylécek esetén a legnagyobb szélesség 270 cm, míg 45 mm-es redőnylécek esetén 300 cm. A kézi működtetésű alumíniumredőny legnagyobb magassága 310 cm lehet. A redőnylécek a golyóscsapágyakon futó nyolcszögletű, 40 vagy 60 mm keresztmetszetű horganyzott acél tengelyhez csatlakoznak. A vezetősín külső tokos alumínium redőny kivitelnél 22x53 mm-es alumíniumprofil, amely zajcsillapító kefés betéttel van ellátva. A vezetősínben használt stabil kefe teljesen egy vonalban tartja az alu redőny palástját, ezáltal csökken annak mozgása és nagy szélben a hangja.  
A zárt, gyárilag szinterezett, alul 45 fokban csapott alumíniumtok befogadó mérete 137x137 mm-től 205x205 mm-ig terjed az alumínium redőny magasságától függően. A redőnytok, a vezetősín és az alumínium záróléc színe alapáron fehér vagy sötétbarna   színű lehet, de 15% felárral RAL K7 színskálából választható egyedi színekben szinterezve is rendelhető. Az alumínium redőnyléceket szinterezett alumínium záróléc zárja le, melynek végén helyezkednek el a rejtett ütközők. Az alumínium redőny működtetése 15 mm széles fehér, barna, szürke vagy bézs színű műszálas gurtnival történik, mely a beltérben fehér vagy sötétbarna műanyagházas gurtnibehúzó szerkezethez csatlakozik. Külső tokos alumínium redőny esetén is lehetőség van falba süllyesztett gurtnibehúzó szerkezet beépítésére. Az ezt előkészítő és helyreállító kőműves munkák kivitelezését cégünk nem vállalja.
Az alumínium redőny motorizálható, mind távirányítós, mind fali kapcsolós kivitelben. A biztonság növelése érdekében motorizált változatnál Somfy feltolásgátlót alkalmazunk.Ebben az esetben a kombi szúnyogháló telepítésének nincs akadálya.
 
 

SuprAlu Ideal KT Plus alumínium redőny

Redőny - Roma Pento KR Plus alumínium redőny és szúnyogháló

Az SuprAlu Ideal KT Plus alumínium redőny elsősorban ablakoknál - maximum 150 cm szélességig - ajánlott. A könnyen kezelhető, kis helyigényű mozgatható szúnyogháló változat előnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. A függőleges működtetésű rolós változat tengelye az alumínium redőny tokjába van beépítve, így külön helyet nem foglal el és a redőnytok méretét sem növeli jelentősen. A legördülő hálóanyag a vezetősínben két kefe között helyezkedik el, így szinte 100%-os védelmet nyújt a repülőrovarok ellen. E kombinált alumínium redőny/szúnyogháló-megoldás választása esetén a dupla lefutóval rendelkező kefés vezetősín szinterezett 40x53 mm-es alumíniumprofilból készül (alapáron fehér vagy sötétbarna, de 15% felár ellenében egyedi RAL színben is rendelhető).
Ajtó esetén nem a függőleges működtetésű redőnytokba épített, hanem a vízszintesen mozgatható rolós szúnyogháló vagy a hagyományos nyíló, esetleg a tolóajtós változat alkalmazása célszerű. Motorizált alumínium redőny esetében Somfy feltolásgátlót alkalmazunk, így a kombi szúnyogháló telepítésének nincs akadálya.

 

> vissza az Alumínium redőny típusai oldalra

 


Alumínium redőny fotógaléria

 

 

Újdonságok
Roma külső- és vakolható tokos redőnyökhöz, a redőnytokba épí­tett szúnyogháló klikk-klakkos működtetéssel is rendelhető.Árajánlatkérés


Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag redőny vagy alumínium redőny témakörben.
tovább 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek