Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken

Kulcsszavak
akciós alumínium redőnyök, alumínium redőnyök árai, alumínium redőnyök típusai, alumínium redőnyök szúnyoghálóval, alumínium redőnyök akció, alumínium redőnyök Budapest, alumínium redőnyök szerelése, alumínium redőny, fém redőny, redőny fémből, tartós redőnyRólunk mondták
Vujity Tvrtko
riporter


"Pokolian jó alumíniumredőny – kalandok nélkül. Nekem bejött, próbálja ki Ön is!"

Alumínium redőny, 2007.

Cégismertető


Redőny bemutatótermünk

Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon: (1) 445-2815
E-mail: bterem@jozsa.hu

tovább


Termékismertető / Redőnyök / Alumíniumredőny típusok / SuprAlu Basic VT alumínium redőnyök

SUPRALU BASIC VT TÍPUS (VAKOLHATÓ TOKOS KIVITEL)
 

Redőny - ROMA P9 alumínium redőnyök

A SuprAlu Basic VT vakolható tokos alumíniumredőny kedvelt redőnytípus, mivel ára igen kedvező, és nagyon sok előnnyel rendelkezik. Szükség szerint teljes sötétítésre is használható, jó hőszigetelő és könnyen működtethető. A 39 mm-es hasznos magasságú redőnylécek fehér színben rendelhetők. A fehér műanyag vezetősín 22x53 mm keresztmetszetű és zörgéscsökkentő kefés betéttel rendelkezik. A 39 mm-es hasznos magasságú alumínium redőnylécek maximális szélessége 270 cm lehet. A kézi működtetésű alumíniumredőny legnagyobb magassága 310 cm. A redőnylécek a golyóscsapágyakon futó nyolcszögletű, 40 mm keresztmetszetű acél tengelyhez csatlakoznak. A zárt, gyárilag szinterezett, alul 20 fokban csapott szinterezett acéltok befogadó mérete 138x138 mm-től 180x180 mm-ig terjed a redőny magasságától függően. A redőnytok homlokzati függőleges része Styrodur extrudált polisztirolhab-lemezzel alkalmassá van téve a vakolat fogadására. A vakolható tokos redőnynél a szervizelés lehetőségét a kívülről-alulról nyitható szerelőfedél biztosítja. A vakolható tokos kivitel extrudált szerelőfedéllel és szélesített tokvéggel készül, így a vezetősínre történő rávakolás esetén is nyitható marad a szerelőfedél.A vakolat esztétikus simíthatóságát és a szerelőfedél nyithatóságát a redőnytok homlokzati alsó részén elhelyezett vakolóprofil teszi lehetővé. A szerelőfedél, a lefutóláb és a záróléc alapáron fehér vagy barna. A záróléc végein helyezkednek el a rejtett ütközők.

Kézi működtetéssel a redőny 15 milliméter széles szürke, fehér, barna vagy bézs színű műszálas gurtnival kezelhető, mely a beltérben fehér vagy sötétbarna műanyagházas gurtnibehúzó szerkezethez csatlakozik. SuprAlu Basic VT típus esetén lehetőség van falba süllyesztett gurtnibehúzó automata beépítésére is. Az ezt előkészítő és helyreállító kőműves munkák kivitelezését cégünk nem vállalja. Az általunk forgalmazott SuprAlu Basic VT fehér alumínium redőnyléccel szerelt változat motorizálható, mind távirányítós, mind fali kapcsolós kivitelben. Vakolható tokos kivitel esetén a redőnytok helyének kialakítását a dokumentumok menüpontból letölthető beépítési útmutatónak megfelelően kell kialakítani.
Ablakoknál az alumíniumredőny praktikusan kombinálható redőnytokba épített függőlegesen rolós szúnyoghálóval (SuprAlu Basic VT Plus). A könnyen kezelhető, kis helyigényű mozgatható változat előnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. A lefutósínben a háló két kefe között helyezkedik el, így szinte 100%-os védelmet nyújt a repülőrovarok ellen. E kombinált redőny/szúnyogháló-megoldás választása esetén a dupla lefutósín fehér műanyagból készül és 40x53 mm méretű.

Vakolható tokos kivitel esetén lehetőség van két lépcsőben történő szerelésre. Első lépésben felszerelésre kerül a redőnytok tengellyel, a vezetősínek és megtörténik a gurtniátvezetés előkészítése. Második ütemben kerül beépítésre a redőnyléc és megtörténik a redőny üzembe helyezése.

 

SuprAlu Basic VT Plus ismertetés

A SuprAlu Basic VT Plus típus elsősorban ablakoknál - maximum 150 cm szélességig - ajánlott. A könnyen kezelhető, kis helyigényű mozgatható szúnyogháló változat előnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. A függőleges működtetésű rolós változat tengelye a redőny tokjába van beépítve, így külön helyet nem foglal el és a redőnytok méretét sem növeli jelentősen. A legördülő hálóanyag a vezetősínben két kefe között helyezkedik el, így szinte 100%-os védelmet nyújt a repülőrovarok ellen. E kombinált redőny/szúnyogháló-megoldás választása esetén a dupla lefutóval rendelkező vezetősín 40x53 mm-es fehér műanyagprofilból készül.

Ajtó esetén nem a függőleges működtetésű redőnytokba épített, hanem a vízszintesen mozgatható rolós szúnyogháló vagy a hagyományos nyíló, esetleg a tolóajtós változat alkalmazása célszerű.

> vissza az Alumínium redőny típusai oldalra

 

Alumínium redőnyök fotói

 

 

Újdonságok
Műanyag redőny már fehér színű, speciális, elcsúszásgátlós redőnypalásttal is rendelhető, melynek előnye, hogy alumínium tok alkalmazásával redőnymotorizációs lehetőséget is biztosí­t.Árajánlatkérés


Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag redőny vagy alumínium redőny témakörben.
tovább 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek