Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken

Rólunk mondták
Besenyei Péter
műrepülő világbajnok


"Szeretem a fényt és a világosságot, de nem a háló- szobámban alvás közben. Ezekkel a redőny­ökkel nem is jönnek be... jól alszom."

Alumínium redőny, 2007.

Kulcsszavak
akciós aluminiumredőny, aluminiumredőny árai, aluminiumredőny típusai, aluminiumredőny szúnyoghálóval, aluminiumredőny akció, aluminiumredőny Budapest, aluminiumredőny szerelése



Cégismertető


Redőny bemutatótermünk

Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon: (1) 445-2815
E-mail: bterem@jozsa.hu

tovább


Termékismertető / Redőnyök / Alumíniumredőny típusok / SuprAlu belső tokos aluminiumredőny

SUPRALU BELSŐ TOKOS ALUMÍNIUMREDŐNY TÍPUS (MEGLÉVŐ TOKBA ÉPÍTHETŐ KIVITEL)

 

Redőny - ROMA belső tokos aluminiumredőny

A nagy színválasztékban rendelkezésre álló, szinterezett redőnylécek ívelt dupla falú kialakításúak, melyek üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így a nyílászárók hőszigetelési értékét 0,2W/nm K-val javítja, zajszigetelési értékük pedig Rw=36 db. A 39 mm-es hasznos magasságú redőnylécek esetén a legnagyobb szélesség 270 cm, míg 45 mm-es redőnylécek esetén a maximális szélesség 300 cm. A kézi működtetésű alumíniumredőny legnagyobb magassága 310 cm lehet. A redőnylécek a golyóscsapágyakon futó nyolcszögletű, 40 mm vagy - szükség szerint 60 mm - keresztmetszetű horganyzott acél tengelyhez csatlakoznak. A lefutósín belső tokos kivitelnél 22x28 vagy 22x53 mm-es alumíniumprofil, amely zajcsillapító kefés betéttel van ellátva. A vezetősínben használt stabil kefe teljesen egy vonalban tartja az alu redőny palástját, ezáltal csökken annak mozgása és nagy szélben a hangja. A vezetősín és az alumínium záróléc színe alapáron fehér vagy sötétbarna színű lehet, de 15% felárral RAL színskálából választható egyedi színekben színterezve is rendelhető. Az alumíniumredőny működtetése 15 mm széles fehér, barna, szürke vagy bézs színű műszálas, ill. 23 mm széles fehér, piroscsíkos fehér pamut, valamint szürke vagy bézs színű műszálas gurtnival történik.

Belső tokos változat esetén lehetőség van fehér vagy barna műanyagházas falon kívüli, ill. falba süllyesztett gurtnibehúzó szerkezethez beépítésére is. Az ezt előkészítő és helyreállító kőműves munkák kivitelezését cégünk nem vállalja. Régi belső tokos alumíniumredőnyök léccseréje esetén szükség lehet a süllyesztett gurtnibehúzó szerkezethez, vagy bizonyos elemeinek cseréjére, amely többletköltséget jelenthet.

Az alumíniumredőny tokjába épített szúnyogháló csak az erre alkalmas kiképzéssel rendelkező tokba telepíthető, általában a tok gyártójának termékével (pl. ROMA Karo, Hella Trav tok).
Mivel egyre többféle előre beépített belső tok-típust (pl. Hella, Beck + Heun, Thyssen) alkalmaznak a kivitelezők, az árkalkulációban szereplő összeget alapárnak tekinthetjük. A felméréskor tisztázható, ha esetleg további tartozékokra (pl. szerelőfedél, vezetősín, egyedi gurtnibehúzó szerkezet, az adott toktípusba beépíthető szúnyogháló stb.) lesz szükség. A tok kialakításából adódóan a szerelési körülmények egyedisége miatt a tényleges telepítési folyamat bonyolultabb, idő- és költségigényesebb lehet, ezért a régi faredőny tokoktól eltérő tokba történő szerelés esetén felárat alkalmazunk.

Alapárasnak tekintjük a következő toktípusokat: régi faredőnyök beltéri szerelésű, faszerkezetű belső tokja.

> vissza az Alumínium redőny típusai oldalra


Aluminiumredőny fotógaléria

 

 





Újdonságok
Cégünk minden külső tokos redőnyhöz a gurtnibehúzó automatát ajándékba adja.



Árajánlatkérés


Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag redőny vagy alumínium redőny témakörben.
tovább



 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek