Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken

Cégismertető


Redőny bemutatótermünk

Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon: (1) 445-2815
E-mail: bterem@jozsa.hu

tovább


Rólunk mondták
Besenyei Péter
műrepülő világbajnok


"Szeretem a fényt és a világosságot, de nem a háló- szobámban alvás közben. Ezekkel a redőny­ökkel nem is jönnek be... jól alszom."

Alumínium redőny, 2007.

Kulcsszavak
akciós alumíniumredőnyök, alumíniumredőnyök árai, alumíniumredőnyök típusai, redőny típusok, alumíniumredőnyök szúnyoghálóval, alumíniumredőnyök akció, alu redőny, alumíniumredőnyök Budapest, alumíniumredőnyök szereléseTermékismertető / Redőnyök / Alumíniumredőny típusok / SuprAlu Ideal VT alumíniumredőnyök

SUPRALU IDEAL VT ALU REDŐNY (VAKOLHATÓ TOKOS KIVITEL)

 

A Redőny - ROMA Intego alumíniumredőnyök nagy színválasztékban rendelkezésre álló, szinterezett alu redőnylécek ívelt dupla falú kialakításúak, melyek üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így hőszigetelési értékük eléri a K=1,1W/nm K-t, zajszigetelési értékük pedig Rw=36 db. A 39 mm-es hasznos magasságú alu redőnylécek esetén a legnagyobb szélesség 270 cm, míg 45 mm-es redőnylécek esetén a maximum szélesség 300 cm. A kézi működtetésű alumíniumredőny legnagyobb magassága 310 cm lehet. A redőnylécek a golyóscsapágyakon futó nyolcszögletű, 40 vagy 60 mm keresztmetszetű horganyzott acél tengelyhez csatlakoznak. A vezetősín vakolható tokos kivitelnél 22x53 mm-es alumíniumprofil, amely kefés zajcsillapítóval van ellátva. A vezetősínben használt stabil kefe teljesen egy vonalban tartja az alu redőny palástját, ezáltal csökken annak mozgása és nagy szélben a hangja. A zárt, gyárilag szinterezett, alul 20 fokban csapott alumíniumtok befogadó mérete 137x137 mm-től 205x205 mm-ig terjed az alu redőny magasságától függően. A redőnytok homlokzati függőleges része Styrodur extrudált polisztirolhab-lemezzel alkalmassá van téve a vakolat fogadására. A vakolható tokos alu redőnynél a szervizelés lehetőségét a kívülről-alulról nyitható szerelőfedél biztosítja. A vakolható tokos kivitel extrudált szerelőfedéllel és szélesített tokvéggel készül, így a vezetősínre történő rávakolás esetén is nyitható marad a szerelőfedél. A vakolat esztétikus simíthatóságát és a szerelőfedél nyithatóságát a redőnytok homlokzati alsó részén elhelyezett vakolóprofil teszi lehetővé.

A szerelőfedél, a vezetősín és az alumínium záróléc színe alapáron fehér vagy sötétbarna  színű lehet, de 15% felárral RAL színskálából választható egyedi színekben szinterezve is rendelhető.
A redőnyléceket zajcsökentő kefés betéttel ellátott alumínium záróléc zárja le, amelynek végén helyezkednek el a rejtett ütközők. A redőny működtetése 15 mm széles fehér, barna, szürke vagy bézs színű műszálas gurtnival történik, mely a beltérben fehér vagy sötétbarna műanyagházas gurtnibehúzó szerkezethez csatlakozik.

Vakolható tokos alu redőny esetén lehetőség van falba süllyesztett gurtnibehúzó szerkezet beépítésére is. Az ezt előkészítő és helyreállító kőműves munkák kivitelezését cégünk nem vállalja.
A vakolható tokos alu redőny motorizálható, mind távirányítós, mind fali kapcsolós kivitelben.
A biztonság növelése érdekében motorizált alu redőnynél Somfy feltolásgátlót alkalmazunk, ebben az esetben a kombi szúnyogháló telepítésének nincs akadálya.
Ablakoknál az alu redőny praktikusan kombinálható redőnytokba épített függőlegesen rolós szúnyoghálóval. A könnyen kezelhető, kis helyigényű mozgatható változat előnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. A vezetősínben a háló két kefe között helyezkedik el, így szinte 100%-os védelmet nyújt a repülőrovarok ellen. E kombinált alu redőny/szúnyogháló-megoldás választása esetén a dupla lefutóval rendelkező vezetősín alapáron fehérre vagy barnára szinterezett 40x53 mm-es alumíniumprofilból készül.

SuprAlu Ideal VT (vakolható tokos) alu redőny esetén a redőnytok helyének kialakítását a mellékelt beépítési útmutatónak megfelelően kell kialakítani. Árkalkulációnkban már a szükséges magasítással megnövelt mérettel számoltunk. Amennyiben a megrendelő kívánságára egységes méretű tokokkal készülnek az alu redőnyök, akkor a redőny területét végleges árajánlatunknál, a felmérés során a nagyobb tok által megkívánt magasság szerint kalkuláljuk.


SuprAlu Ideal VT Plus alu redőny


Az SuprAlu Ideal VT Plus alu redőny típus elsősorban ablakoknál - maximum 150 cm szélességig - ajánlott. A könnyen kezelhető, kis helyigényű mozgatható szúnyogháló változat előnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. A függőleges működtetésű rolós változat tengelye a redőny tokjába van beépítve, így külön helyet nem foglal el és a redőnytok méretét sem növeli jelentősen. A legördülő hálóanyag a vezetősínben két kefe között helyezkedik el, így szinte 100%-os védelmet nyújt a repülőrovarok ellen. E kombinált alu redőny/szúnyogháló-megoldás választása esetén a dupla lefutóval rendelkező vezetősín alapáron fehérre vagy sötétbarnára szinterezett 40x53 mm-es alumíniumprofilból készül (az alu redőnyhöz hasonlóan egyedi RAL színben is rendelhető).

Ajtó esetén nem a függőleges működtetésű redőnytokba épített, hanem a vízszintesen mozgatható rolós szúnyogháló vagy a hagyományos nyíló, esetleg a tolóajtós változat alkalmazása célszerű. SuprAlu Ideal VT Plus alu redőny típus választása esetén motorizált változatnál Somfy feltolásgátlót alkalmazunk. Ebben az esetben a kombi szúnyogháló telepítésének nincs akadálya.

> vissza az Alumínium redőny típusai oldalra


Alumíniumredőnyök fotói

 
 

 

Árajánlatkérés


Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag redőny vagy alumínium redőny témakörben.
továbbÚjdonságok
Az új fejlesztésű, LCD kijelzős Somfy Telis Composio RTS csoportvezérlő távirányí­tókkal már 20 redőny motor vagy redőny motorcsoport vezérlésére is lehetőség van. 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek