Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken

Rólunk mondták
Vujity Tvrtko
riporter


"Pokolian jó alumíniumredőny – kalandok nélkül. Nekem bejött, próbálja ki Ön is!"

Alumínium redőny, 2007.

Cégismertető


Redőny bemutatótermünk

Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon: (1) 445-2815
E-mail: bterem@jozsa.hu

tovább


Kulcsszavak
akciós alumíniumredőny, alumíniumredőny árak, vakolt redőny, alumíniumredőny típusok, alumíniumredőny szúnyoghálóval, külső tokos redőny, alumíniumredőny akció, alumíniumredőny Budapest, alumíniumredőny szerelés, redőnyÁrlisták / Alumíniumredőny / SuprAlu Ideal VT alumíniumredőny árlista

ALUMÍNIUMREDŐNY ÁRLISTA, SUPRALU IDEAL VT TÍPUS (VAKOLHATÓ TOKOS KIVITEL)

 

[5 év teljes körű garanciával, 25 munkanapos teljesítési határidőre vonatkozó bruttó árak]

 

Termékár

Árlistánk 25%-kal csökkentett, kedvezményes árakat tartalmaz.

Az alábbi árak szerelés és szállítási költség nélküli árak, telephelyi átvételre vonatkoznak.
Ide kattintva tekintheti meg árainkat szerelési és szállítási költséggel

 

Alapárak
SuprAlu Ideal VT 39 - vakolható tokos alumíniumredőny, fehér redőnylécekkel 23 950 Ft/m2
SuprAlu Ideal VT 39 - vakolható tokos alumíniumredőny, alapáras redőnyléc színekkel (krémfehér, krém, bézs, elefántcsont, világosszürke, szürke, ezüst, barna, sötétbarna) 25 000 Ft/m2
SuprAlu Ideal VT 39 Plus - vakolható tokos alumíniumredőny, redőnytokba épített szúnyoghálóval (alsó hálóakasztó profillal), fehér redőnylécekkel 35 250 Ft/m2
SuprAlu Ideal VT 39 Plus - vakolható tokos alumíniumredőny, redőnytokba épített szúnyoghálóval (alsó hálóakasztó profillal), alapáras redőnyléc színekkel (krémfehér, krém, bézs, elefántcsont, világosszürke, szürke, ezüst, barna, sötétbarna) 36 250 Ft/m2

 

Felárak, kiegészítők
Extra redőnyléc színek felára (antracit, bordó, zöld) 4 450 Ft/m2
Faerezetes redőnyléc felára (világosfa, sötétfa, aranytölgy, dió, mahagóni) 2 300 Ft/m2
Szerelőfedél, vezetősín és záróléc szinterezése tetszőleges (RAL) színben +15 %
Fékmechanika redőnytokba épített szúnyoghálóhoz

 3 100

Ft
Vezetősín távtartáshoz (40x53 mm-es, gumibetétes, alumínium,
17 mm kiemelést biztosít)
2 250 Ft/m2
Alátétprofil, alumínium (22x53 mm) 4 450 Ft/m2
Falba süllyesztett gurtnibehúzó szerkezet 15 mm-es gurtnihoz műanyag előlappal,
a fogadódoboz beépítése nélkül
3 850 Ft
Kitámasztó Ideal VT 39 típushoz (alumínium vezetősínnel,
max. 150 cm szélességig)
22 800 Ft
Párkány nélküli ablakra 25x25 mm-es lezáró alumíniumprofil (tokfolyóméterenként) 1 500 Ft/m

 

Szerelés és szállítás
Az általunk gyártott alumíniumredőny helyszínre szállítása és szerelése
(a végső vállalási díj alapján)

+12

%

 

SuprAlu Ideal VT 39 alumíniumredőnynél lehetőség van két lépcsőben történő szerelésre is. Első lépésben felszerelésre kerül az alumíniumredőny tokja a tengellyel, a vezetősínek és gurtnis működtetés esetén megtörténik a gurtniátvezetés előkészítése, motoros mozgatás esetén az elektromos kábelek bevezetése az aluíniumredőny tokjába. Az első ütem kivitelezésének ára 14 400 Ft/m2, ill. redőnytokba épített szúnyogháló fogadására előkészítve (SuprAlu Ideal VT 39 Plus): 18 550 Ft/m2. Második ütemben kerül beépítésre az alumínium redőnyléc. Motoros működtetés esetén az elektromos berendezéseket a második ütemben lehet bekötni az első ütemben - a redőnytokok beépítésekor - megfelelően előkészített 230 V-os hálózatba. A második ütemben SuprAlu Ideal VT 39 típusnál 11 500 Ft/m2, SuprAlu Ideal VT 39 Plus (szúnyoghálós) alumíniumredőny esetén 18 850 Ft/m2 fizetendő.
Új belső vagy ráépített tokos alumíniumredőny-rendszerről kérje egyedi ajánlatunkat.

 

Csak gyártásra vonatkozó megrendelés esetén - amennyiben a bemutatóteremben rendeli meg és az üzemben veszi át a terméket - a fenti árlistában szereplő árak érvényesek, szerelési és szállítási díj nélkül. Ebben az esetben a kivitelezés valamivel gyorsabb.

 

VÁLLALÁSI FELTÉTELEK

A fenti termékárak szerelés és szállítási költség nélküli árak, telephelyi átvételre vonatkoznak.
Szállítási és szerelési igény esetén a fenti árakhoz +12% felár járul.
Csak gyártásra vonatkozó megrendelés esetén - amennyiben a bemutatóteremben rendeli meg és az üzemben veszi át a terméket - bruttó 120 000 Ft értékhatár alatt a fenti termékárakhoz bruttó 5 000 Ft adminisztrációs díj járul.

 

FIZETÉSI ÜTEMEZÉS

Tekintettel arra, hogy minden termékünk az adott méretre készülő egyedi gyártmány, az alumínium redőny megrendelésével egyidejűleg előleg fizetendő; mértéke lakossági megrendeléseknél készpénzben történő kiegyenlítés esetén jellemzően a vételár 50%-a, mely a megrendeléskor kerül kiegyenlítésre. Átutalásos fizetés esetén az előleg 70%. Készpénzfizetésnél a fennmaradó 50% a szereléskor, a munka átadásakor fizetendő. Átutalásos fizetés esetén a fennmaradó 30% a munka átadását követő 8 naptári napon belül kerül kiegyenlítésre.

 

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

Általános esetben a megrendeléskor készpénzben fizetendő előleg kézhezvételét (vagy átutalásos fizetés esetén az összeg jóváírását) követő első munkanaptól számított 25 munkanap. Kivételes esetekben a vállalási határidő ettől eltérhet, erre vonatkozóan kérje munkatársunk tájékoztatását.

 

GARANCIA

SuprAlu alumínium redőnyeinkre 5 év garanciát vállalunk.
A garancia nem terjed ki a redőnyt működtető szerkezetek (pl. kézi működtetésnél a gurtni) átlagos használat esetén is idővel szükségessé váló cseréjére.

Az alábbi árak szerelés és szállítási költséget tartalmazó árak.
Ide kattintva tekintheti meg árainkat szerelési és szállítási költség nélkül

 

Alapárak
SuprAlu Ideal VT 39 - vakolható tokos alumíniumredőny, fehér redőnylécekkel 26 800 Ft/m2
SuprAlu Ideal VT 39 - vakolható tokos alumíniumredőny, alapáras redőnyléc színekkel (krémfehér, krém, bézs, elefántcsont, világosszürke, szürke, ezüst, barna, sötétbarna) 28 000 Ft/m2
SuprAlu Ideal VT 39 Plus - vakolható tokos alumíniumredőny, redőnytokba épített szúnyoghálóval (alsó hálóakasztó profillal), fehér redőnylécekkel 39 500 Ft/m2
SuprAlu Ideal VT 39 Plus - vakolható tokos alumíniumredőny, redőnytokba épített szúnyoghálóval (alsó hálóakasztó profillal), alapáras redőnyléc színekkel (ezüst, sötét ezüst, szürke, bézs, elefántcsont, sarotti/sötétbarna, szépia barna) 40 600 Ft/m2

 

Felárak, kiegészítők
Extra redőnyléc színek felára (antracit, bordó, zöld) 5 000 Ft/m2
Faerezetes redőnyléc felára (világosfa, sötétfa, aranytölgy, dió, mahagóni) 2 600 Ft/m2
Szerelőfedél, vezetősín és záróléc szinterezése tetszőleges (RAL) színben +15 %
Fékmechanika redőnytokba épített szúnyoghálóhoz

 3 450

Ft
Vezetősín távtartáshoz (40x53 mm-es, gumibetétes, alumínium,
17 mm kiemelést biztosít)
2 500 Ft/m2
Alátétprofil, alumínium (22x53 mm) 5 000 Ft/m2
Falba süllyesztett gurtnibehúzó szerkezet 15 mm-es gurtnihoz műanyag előlappal,
a fogadódoboz beépítése nélkül
4 300 Ft
Kitámasztó Ideal VT 39 típushoz (alumínium vezetősínnel,
max. 150 cm szélességig)
25 550 Ft
Párkány nélküli ablakra 25x25 mm-es lezáró alumíniumprofil (tokfolyóméterenként) 1 700 Ft/m

 

SuprAlu Ideal VT 39 alumíniumredőnynél lehetőség van két lépcsőben történő szerelésre is. Első lépésben felszerelésre kerül az alumíniumredőny tokja a tengellyel, a vezetősínek és gurtnis működtetés esetén megtörténik a gurtniátvezetés előkészítése, motoros mozgatás esetén az elektromos kábelek bevezetése az aluíniumredőny tokjába. Az első ütem kivitelezésének ára 16 150 Ft/m2, ill. redőnytokba épített szúnyogháló fogadására előkészítve (SuprAlu Ideal VT 39 Plus): 20 800 Ft/m2. Második ütemben kerül beépítésre az alumínium redőnyléc. Motoros működtetés esetén az elektromos berendezéseket a második ütemben lehet bekötni az első ütemben - a redőnytokok beépítésekor - megfelelően előkészített 230 V-os hálózatba. A második ütemben SuprAlu Ideal VT 39 típusnál 12 900 Ft/m2, SuprAlu Ideal VT 39 Plus (szúnyoghálós) alumíniumredőny esetén 21 100 Ft/m2 fizetendő.
Új belső vagy ráépített tokos alumíniumredőny-rendszerről kérje egyedi ajánlatunkat.

 

Csak gyártásra vonatkozó megrendelés esetén - amennyiben a bemutatóteremben rendeli meg és az üzemben veszi át a terméket - a fenti árlistában szereplő árak érvényesek, szerelési és szállítási díj nélkül. Ebben az esetben a kivitelezés valamivel gyorsabb.

 

VÁLLALÁSI FELTÉTELEK

A fenti termékárak szerelés és szállítási költséget tartalmazó árak.

Felmérési díjunk bruttó 10 000 Ft, amelyet az ajánlat érvényességi idején belüli megrendelés esetén 100%-ban jóváírunk a megrendelés végösszegéből.
Bruttó 120 000 Ft alatti rendelés esetén a szállítást és szerelést is tartalmazó vállalási díjainkhoz bruttó 12 000 Ft-os kiszállási díj járul.

Cégünk – az V. kerület egy részének kivételével – Budapesten, illetve 30 km-es vonzáskörzetében vállal megbízásokat, ezért távolabbi vagy az V. kerület József Attila utca, Bajcsy-Zsilinszky út, Károly körút, Múzeum körút, Vámház körút és a Duna által határolt területére eső megrendelések esetén csak a gyártást tudjuk vállalni, szerelés nélkül. A parkolási díjat normál parkolási övezetekben áraink tartalmazzák, kiemelt övezetekben (pl. Budai Vár) a hivatalos tarifa szerint azt felszámítjuk.

Végleges árajánlatunkat az előzetes felmérést elvégző szakemberünk a helyszínen, a tényleges gyártási méretek alapján, a telepítés helyi sajátosságainak figyelembevételével teszi meg. Az általánostól eltérő különleges igények esetén szakmai konzultáció és egyedi műszaki megoldások előkészítése 12 700 Ft/óra.

 

FIZETÉSI ÜTEMEZÉS

Tekintettel arra, hogy minden termékünk az adott méretre készülő egyedi gyártmány, az alumínium redőny megrendelésével egyidejűleg előleg fizetendő; mértéke lakossági megrendeléseknél készpénzben történő kiegyenlítés esetén jellemzően a vételár 50%-a, mely felméréskor a helyszínen kerül kiegyenlítésre. Átutalásos fizetés esetén az előleg 70%. Készpénzfizetésnél a fennmaradó 50% a szereléskor, a munka átadásakor fizetendő. Átutalásos fizetés esetén a fennmaradó 30% a munka átadását követő 8 naptári napon belül kerül kiegyenlítésre.

 

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

Általános esetben a helyszíni felméréskor készpénzben fizetendő előleg kézhezvételét (vagy átutalásos fizetés esetén az összeg jóváírását) követő első munkanaptól számított 25 munkanap. Kivételes esetekben a vállalási határidő ettől eltérhet, erre vonatkozóan kérje munkatársunk tájékoztatását.

 

GARANCIA

SuprAlu alumínium redőnyeinkre 5 év helyszíni garanciát vállalunk.
A garancia nem terjed ki a redőnyt működtető szerkezetek (pl. kézi működtetésnél a gurtni) átlagos használat esetén is idővel szükségessé váló cseréjére.

 


> tovább a SuprAlu Ideal KT alumínium redőny árlistához
> tovább a SuprAlu Basic KT alumíniumredőny árlistához
> tovább a SuprAlu belső tokos alumíniumredőny árlistához
> vissza az árlista gyűjtőoldalraROMA alumíniumredőny   ROMA alumíniumredőny   ROMA alumíniumredőny   ROMA alumíniumredőny

 

 

 

 

Árajánlatkérés


Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag redőny vagy alumínium redőny témakörben.
továbbÚjdonságok
Cégünk minden külső tokos redőnyhöz a gurtnibehúzó automatát ajándékba adja. 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek