Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken

Cégismertető


Redőny bemutatótermünk

Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon: (1) 445-2815
E-mail: bterem@jozsa.hu

tovább


Rólunk mondták
Czene Attila
olimpiai bajnok


"Várakozásomon felül teljesített a Józsa és Társa csapata. Nagyon meg vagyok elégedve a nálam végzett munkával és a hozzáállással. Köszönöm."

Alumínium redőny, szalagfüggöny, 2008.

Kulcsszavak
akciós műanyag redőny, műanyag redőny árak, műanyag redőny típusok, műanyag redőny szúnyoghálóval, műanyag redőny akció, műanyag redőny Budapest, műanyag redőny szerelés, Józsa műanyag redőnyTermékismertető / Redőnyök / Műanyagredőny típusok / Józsa belső tokos műanyag redőny

Józsa belső tokos műanyag redőny

 

A Józsa belső tokos műanyag redőny kézi működtetése 15 mm széles, műszálas, szürke, bézs, fehér vagy sötétbarna színű gurtnival történhet, melynek rögzítése falon kívüli gurtnibehúzó szerkezettel oldható meg. E szerkezet fehér vagy barna színű lehet.
 
Amennyiben van régi falba süllyesztett gurtnibehúzó szerkezet, úgy a 23 mm széles, szürke vagy bézs színű műszálas, illetve fehér alapon piros csíkozással ellátott vagy fehér pamut gurtni használható. A 37 mm-es hasznos magasságú redőnylécek 4, míg az 55 mm-esek csak fehér színben rendelhetők. Régi redőny felújításakor a redőnylécek cseréje során felhasználhatjuk a még jó állapotban lévő tengelyt vagy új, nyolcszögletű horganyzott acél tengelyre cseréljük. 
 
 
A Józsa belső tokos műanyag redőny speciális elcsúszásgátlós redőnylécekkel motorizálható (csak fehér színben rendelhető).
Régi faredőnyök 55 mm-es műanyag redőnylécekkel való kiváltásakor a meglévő vezetősín is felhasználható vagy újra cserélhető. A 37 mm-es redőnylécek alkalmazásakor 22x28 vagy 22x53 mm-es zörgéscsökkentő kefés vezetősínek kerülnek felszerelésre.
A műanyag redőny tokjába épített szúnyogháló csak az erre alkalmas kiképzéssel rendelkező tokba telepíthető, általában a tok gyártójának termékével (pl. ROMA Karo, Hella Trav tok).
 
 
A felméréskor tisztázható, ha esetleg további tartozékokra (pl. szerelőfedél, lefutóláb, egyedi gurtnibehúzó, az adott toktípusba beépíthető szúnyogháló stb.) lesz szükség. A tok kialakításából adódóan a szerelési körülmények egyedisége miatt a tényleges szerelési folyamat is bonyolultabb, idő- és költségigényesebb lehet, ezért ún. "idegen tok" felárat alkalmazunk.
 
Alapárasnak tekintjük a következő toktípusokat: ROMA vakolható (SRP) tok, ROMA Karo belső tok, ROMA RA műanyag belső tok, régi faredőnyök beltéri szerelésű, faszerkezetű belső tokja-e típusoknál az "idegen tok" felárat nem számítjuk fel.
 
 

Műanyag redőny fotógaléria

Józsa műanyagredőny   Józsa műanyagredőny  
 
 
 
 
 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

Árajánlatkérés


Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag redőny vagy alumínium redőny témakörben.
továbbÚjdonságok
Józsa DeLuxe műanyag redőny családra, kézi- és motoros működtetés esetén egyaránt, 3 év teljes körű garanciát vállalunk. 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek