Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken

Kulcsszavak
akciós műanyag redőny, műanyag redőny árak, műanyag redőny típusok, műanyag redőny szúnyoghálóval, műanyag redőny akció, műanyag redőny Budapest, műanyag redőny szerelés, Józsa műanyag redőnyCégismertető


Redőny bemutatótermünk

Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon: (1) 445-2815
E-mail: bterem@jozsa.hu

tovább


Rólunk mondták
Besenyei Péter
műrepülő világbajnok


"Szeretem a fényt és a világosságot, de nem a háló- szobámban alvás közben. Ezekkel a redőny­ökkel nem is jönnek be... jól alszom."

Alumínium redőny, 2007.

Termékismertető / Redőnyök / Műanyagredőny típusok / Józsa belső tokos műanyag redőny

Józsa belső tokos műanyag redőny

 

A Józsa belső tokos műanyag redőny kézi működtetése 15 mm széles, műszálas, szürke, bézs, fehér vagy sötétbarna színű gurtnival történhet, melynek rögzítése falon kívüli gurtnibehúzó szerkezettel oldható meg. E szerkezet fehér vagy barna színű lehet.
 
Amennyiben van régi falba süllyesztett gurtnibehúzó szerkezet, úgy a 23 mm széles, szürke vagy bézs színű műszálas, illetve fehér alapon piros csíkozással ellátott vagy fehér pamut gurtni használható. A 37 mm-es hasznos magasságú redőnylécek 4, míg az 55 mm-esek csak fehér színben rendelhetők. Régi redőny felújításakor a redőnylécek cseréje során felhasználhatjuk a még jó állapotban lévő tengelyt vagy új, nyolcszögletű horganyzott acél tengelyre cseréljük. 
 
 
A Józsa belső tokos műanyag redőny speciális elcsúszásgátlós redőnylécekkel motorizálható (csak fehér színben rendelhető).
Régi faredőnyök 55 mm-es műanyag redőnylécekkel való kiváltásakor a meglévő vezetősín is felhasználható vagy újra cserélhető. A 37 mm-es redőnylécek alkalmazásakor 22x28 vagy 22x53 mm-es zörgéscsökkentő kefés vezetősínek kerülnek felszerelésre.
A műanyag redőny tokjába épített szúnyogháló csak az erre alkalmas kiképzéssel rendelkező tokba telepíthető, általában a tok gyártójának termékével (pl. ROMA Karo, Hella Trav tok).
 
 
A felméréskor tisztázható, ha esetleg további tartozékokra (pl. szerelőfedél, lefutóláb, egyedi gurtnibehúzó, az adott toktípusba beépíthető szúnyogháló stb.) lesz szükség. A tok kialakításából adódóan a szerelési körülmények egyedisége miatt a tényleges szerelési folyamat is bonyolultabb, idő- és költségigényesebb lehet, ezért ún. "idegen tok" felárat alkalmazunk.
 
Alapárasnak tekintjük a következő toktípusokat: ROMA vakolható (SRP) tok, ROMA Karo belső tok, ROMA RA műanyag belső tok, régi faredőnyök beltéri szerelésű, faszerkezetű belső tokja-e típusoknál az "idegen tok" felárat nem számítjuk fel.
 
 

Műanyag redőny fotógaléria

Józsa műanyagredőny   Józsa műanyagredőny  
 
 
 
 
 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

Árajánlatkérés


Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag redőny vagy alumínium redőny témakörben.
továbbÚjdonságok
SUPRALU alumínium­ redőny­re a korábbi 2 év helyett immár 5 év garanciát vállalunk kézi és motoros működtetésnél egyaránt. 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek