Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken

Rólunk mondták
Vujity Tvrtko
riporter


"Pokolian jó alumíniumredőny – kalandok nélkül. Nekem bejött, próbálja ki Ön is!"

Alumínium redőny, 2007.

Cégismertető


Redőny bemutatótermünk

Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon: (1) 445-2815
E-mail: bterem@jozsa.hu

tovább


Kulcsszavak
akciós műanyag redőny, műanyag redőny árak, műanyag redőny típusok, műanyag redőny szúnyoghálóval, műanyag redőny akció, műanyag redőny Budapest, műanyag redőny szerelés, Józsa műanyag redőnyTermékismertető / Redőnyök / Műanyagredőny típusok / Józsa Deluxe KT műanyag redőny

Józsa DeLuxe KT műanyag redőny

 

A Józsa DeLuxe KT külső tokos műanyag redőny a nyílászárók túlnyomó többségére felszerelhető, szinte teljes sötétítésre is használható, jó hőszigetelő és könnyen működtethető, ugyanakkor a külső tokszerkezet egy része a nyílászárótól függően belülről is látszódhat (a vakolható tokos változatnál ez a "belógás" kivédhető - Józsa DeLuxe VT műanyag redőny). A speciális, elcsúszásgátlós, légkamrás 37 mm-es hasznos magasságú redőnylécek csak fehér színben rendelhetők. 
Alapesetben gyárilag szinterezett, védőfóliával ellátott alulcsapott alumíniumtokkal készülnek redőnyeink. A tok esetleg belülről is látszódó alsó részét az opcionálisan rendelhető un. tokhátlappal takarhatjuk el. A fehér zajcsökkentő gumicsíkokkal ellátott műanyag vezetősín 22x53 mm. A DeLuxe KT külső tokos műanyag redőny esetében a redőnylécek minimális szélessége 30 cm, a maximális 170 cm, míg a maximális magasság 310 cm lehet.
 
 
Kézi működtetés esetén a 15 mm széles, műszálas felhúzógurtni szürke, fehér, barna vagy bézs színű. A gurtni nyílászáró keretén történő átvezetése a szerelési viszonyoknak megfelelő görgős szerelvényekkel történik. A felhúzott műanyag redőny rögzítése falon kívüli gurtnibehúzó szerkezettel oldható meg, amely fehér vagy barna színű és a jobb kezelhetőség miatt elfordítható. Cégünk minden külső tokos műanyag redőnyhöz fehér, tölgy vagy barna színű gurtnibehúzó szerkezetet ajándékba adja.
A vezetősínekben zajcsökkentő gumibetéttel ellátott DeLuxe műanyag redőny mind mozgatás közben, mind erős szélben csendes használatot eredményez. E változatnál a fém golyóscsapágyas kivitel a könnyű kezelhetőséget, a rejtett ütközők és a hagyományosnál vékonyabb láb az esztétikus megjelenést biztosítja.
 
A Józsa DeLuxe műanyag redőny az elcsúszásgátlós redőnyléceknek köszönhetően motorizálható (csak fehér színben rendelhető és a motorok optimális beállíthatósága miatt alumíniumtok alkalmazandó).
 
Ablakoknál a Józsa DeLuxe KT műanyag redőny praktikusan kombinálható redőnytokba épített függőlegesen rolós szúnyoghálóval (Józsa DeLuxe KT Plus műanyag redőny). A könnyen kezelhető, kis helyigényű mozgatható változat előnye, hogy a szúnyogháló egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. A lefutósínben a háló két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen. E kombinált redőny/szúnyogháló megoldás választása esetén a páros vezetősínnel rendelkező lefutóláb fehérre vagy sötétbarnára szinterezett 40x53 mm-es alumíniumprofilból készül.
Lecserélendő régi külső tokos redőny leszerelése 500 Ft/db, az általunk leszerelt régi redőny elszállítása (a szerelést követő 5 munkanapon belül) 900 Ft/m2.
 Józsa DeLuxe KT Plusz műanyag redőny

 
A Józsa DeLuxe KT Plus műanyag redőny elsősorban ablakoknál - maximum 150 cm szélességig - ajánlott. A könnyen kezelhető, kis helyigényű mozgatható szúnyogháló változat előnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. A függőleges működtetésű rolós változat tengelye a redőny tokjába van beépítve, így külön helyet nem foglal el és a redőnytok méretét sem növeli jelentősen. A legördülő hálóanyag a vezetősínben két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen. E kombinált redőny/szúnyogháló-megoldás választása esetén a dupla lefutóval rendelkező vezetősín alapáron fehérre vagy sötétbarnára szinterezett 40x53 mm-es alumíniumprofilból készül. 
Ajtó esetén nem a függőleges működtetésű redőnytokba épített, hanem a vízszintesen mozgatható rolós szúnyogháló vagy a hagyományos nyíló, esetleg a tolóajtós változat alkalmazása célszerű.

>> További Józsa DeLuxe KT és Plusz műanyag redőny árak

 

Műanyag redőny fotógaléria

 
 
 

 

 
 

 

Árajánlatkérés


Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag redőny vagy alumínium redőny témakörben.
továbbÚjdonságok
Roma külső- és vakolható tokos redőnyökhöz, a redőnytokba épí­tett szúnyogháló klikk-klakkos működtetéssel is rendelhető. 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek