Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken

Kulcsszavak
akciós műanyag redőny, műanyag redőny árak, műanyag redőny típusok, műanyag redőny szúnyoghálóval, műanyag redőny akció, műanyag redőny Budapest, műanyag redőny szerelés, Józsa műanyag redőnyRólunk mondták
Besenyei Péter
műrepülő világbajnok


"Szeretem a fényt és a világosságot, de nem a háló- szobámban alvás közben. Ezekkel a redőny­ökkel nem is jönnek be... jól alszom."

Alumínium redőny, 2007.

Cégismertető


Redőny bemutatótermünk

Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon: (1) 445-2815
E-mail: bterem@jozsa.hu

tovább


Termékismertető / Redőnyök / Műanyagredőny típusok / Józsa Deluxe KT műanyag redőny

Józsa DeLuxe KT műanyag redőny

 

A Józsa DeLuxe KT külső tokos műanyag redőny a nyílászárók túlnyomó többségére felszerelhető, szinte teljes sötétítésre is használható, jó hőszigetelő és könnyen működtethető, ugyanakkor a külső tokszerkezet egy része a nyílászárótól függően belülről is látszódhat (a vakolható tokos változatnál ez a "belógás" kivédhető - Józsa DeLuxe VT műanyag redőny). A speciális, elcsúszásgátlós, légkamrás 37 mm-es hasznos magasságú redőnylécek csak fehér színben rendelhetők. 
Alapesetben gyárilag szinterezett, védőfóliával ellátott alulcsapott alumíniumtokkal készülnek redőnyeink. A tok esetleg belülről is látszódó alsó részét az opcionálisan rendelhető un. tokhátlappal takarhatjuk el. A fehér zajcsökkentő gumicsíkokkal ellátott műanyag vezetősín 22x53 mm. A DeLuxe KT külső tokos műanyag redőny esetében a redőnylécek minimális szélessége 30 cm, a maximális 170 cm, míg a maximális magasság 310 cm lehet.
 
 
Kézi működtetés esetén a 15 mm széles, műszálas felhúzógurtni szürke, fehér, barna vagy bézs színű. A gurtni nyílászáró keretén történő átvezetése a szerelési viszonyoknak megfelelő görgős szerelvényekkel történik. A felhúzott műanyag redőny rögzítése falon kívüli gurtnibehúzó szerkezettel oldható meg, amely fehér vagy barna színű és a jobb kezelhetőség miatt elfordítható. Cégünk minden külső tokos műanyag redőnyhöz fehér, tölgy vagy barna színű gurtnibehúzó szerkezetet ajándékba adja.
A vezetősínekben zajcsökkentő gumibetéttel ellátott DeLuxe műanyag redőny mind mozgatás közben, mind erős szélben csendes használatot eredményez. E változatnál a fém golyóscsapágyas kivitel a könnyű kezelhetőséget, a rejtett ütközők és a hagyományosnál vékonyabb láb az esztétikus megjelenést biztosítja.
 
A Józsa DeLuxe műanyag redőny az elcsúszásgátlós redőnyléceknek köszönhetően motorizálható (csak fehér színben rendelhető és a motorok optimális beállíthatósága miatt alumíniumtok alkalmazandó).
 
Ablakoknál a Józsa DeLuxe KT műanyag redőny praktikusan kombinálható redőnytokba épített függőlegesen rolós szúnyoghálóval (Józsa DeLuxe KT Plus műanyag redőny). A könnyen kezelhető, kis helyigényű mozgatható változat előnye, hogy a szúnyogháló egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. A lefutósínben a háló két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen. E kombinált redőny/szúnyogháló megoldás választása esetén a páros vezetősínnel rendelkező lefutóláb fehérre vagy sötétbarnára szinterezett 40x53 mm-es alumíniumprofilból készül.
Lecserélendő régi külső tokos redőny leszerelése 500 Ft/db, az általunk leszerelt régi redőny elszállítása (a szerelést követő 5 munkanapon belül) 900 Ft/m2.
 Józsa DeLuxe KT Plusz műanyag redőny

 
A Józsa DeLuxe KT Plus műanyag redőny elsősorban ablakoknál - maximum 150 cm szélességig - ajánlott. A könnyen kezelhető, kis helyigényű mozgatható szúnyogháló változat előnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. A függőleges működtetésű rolós változat tengelye a redőny tokjába van beépítve, így külön helyet nem foglal el és a redőnytok méretét sem növeli jelentősen. A legördülő hálóanyag a vezetősínben két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen. E kombinált redőny/szúnyogháló-megoldás választása esetén a dupla lefutóval rendelkező vezetősín alapáron fehérre vagy sötétbarnára szinterezett 40x53 mm-es alumíniumprofilból készül. 
Ajtó esetén nem a függőleges működtetésű redőnytokba épített, hanem a vízszintesen mozgatható rolós szúnyogháló vagy a hagyományos nyíló, esetleg a tolóajtós változat alkalmazása célszerű.

>> További Józsa DeLuxe KT és Plusz műanyag redőny árak

 

Műanyag redőny fotógaléria

 
 
 

 

 
 

 

Árajánlatkérés


Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag redőny vagy alumínium redőny témakörben.
továbbÚjdonságok
Műanyag redőny már fehér színű, speciális, elcsúszásgátlós redőnypalásttal is rendelhető, melynek előnye, hogy alumínium tok alkalmazásával redőnymotorizációs lehetőséget is biztosí­t. 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek