Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken

Kulcsszavak
akciós műanyag redőny, műanyag redőny árak, műanyag redőny típusok, műanyag redőny szúnyoghálóval, műanyag redőny akció, műanyag redőny Budapest, műanyag redőny szerelés, Józsa műanyag redőnyRólunk mondták
Szujó Zoltán
riporter, műsorvezető


"Kiváló anyagok, csúcstechnológia, profi csapat - munkám során hétről-hétre találkozom ezekkel a Forma-1-ben. Otthonomban pedig mindezt a Józsa és Társa Árnyékolástechnika redőnyei jelentik. Forma-1-es minőség - amelyet csak ajánlani tudok!"

Műanyag redőny, szúnyogháló, 2008.

Cégismertető


Redőny bemutatótermünk

Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon: (1) 445-2815
E-mail: bterem@jozsa.hu

tovább


Termékismertető / Redőnyök / Műanyagredőny típusok / Józsa Eco műanyag redőny

Józsa Eco műanyag redőny

 

Redőny - Józsa Eco műanyagredőnyA Józsa Eco külső tokos műanyag redőny a nyílászárók túlnyomó többségére felszerelhető, szinte teljes sötétítésre is használható, jó hőszigetelő és könnyen működtethető, ugyanakkor a külső tokszerkezet egy része a nyílászárótól függően belülről is látszódhat. A 37 mm-es hasznos magasságú redőnylécek 4 színben rendelhetők. 

 

Redőnyeink gyárilag szinterezett, védőfóliával ellátott acéltokkal készülnek, a redőnytok formája leggyakrabban alulcsapott, ezen kívül az alul és felül is csapott kialakítású un. koporsó formájú tok is rendelhető. A tok esetleg belülről is látszódó alsó részét az úgynevezett tokhátlappal takarhatjuk el (opcionális).
A fehér műanyag lefutósín 45x60 mm keresztmetszetű, és nem rendelkezik zörgéscsökkentő gumibetéttel. A redőnylécek minimális szélessége 30 cm, a maximális 180 cm lehet.
A Józsa Eco műanyag redőny csak kézi működtetéssel rendelhető, a felhúzógurtni 15 mm széles, műszálas, színe lehet szürke, fehér, sötétbarna vagy bézs. A gurtni nyílászáró keretén történő átvezetése a szerelési viszonyoknak megfelelő görgős szerelvényekkel történik. A felhúzott műanyag redőny rögzítése falon kívüli gurtnibehúzó automatával oldható meg, amely fehér vagy barna színű és a jobb kezelhetőség miatt elfordítható. Cégünk minden külső tokos műanyag redőnyhöz a gurtnibehúzó automatát ajándékba adja.
Ablakoknál a műanyag redőny praktikusan kombinálható redőnytokba épített függőlegesen rolós szúnyoghálóval, de ez csak a DeLuxe vagy a Silento műanyag redőny típusokkal kivitelezhető. A könnyen kezelhető, kis helyigényű mozgatható változat előnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. A lefutósínben a háló két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen. E kombinált műanyag redőny/szúnyogháló megoldás választása esetén a páros lefutóval rendelkező lefutóláb fehérre vagy sötétbarnára szinterezett 40x53 mm-es alumíniumprofilból készül.
Lecserélendő régi külső tokos redőny leszerelése 500 Ft/db, az általunk leszerelt régi redőny elszállítása (a szerelést követő 5 munkanapon belül) 900 Ft/m2.

 


>> További Józsa Eco műanyagredőny árak

 

 

 


Műanyag redőny fotógaléria

Józsa műanyagredőny   Józsa műanyagredőny  

 

 

Árajánlatkérés


Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag redőny vagy alumínium redőny témakörben.
továbbÚjdonságok
Az új fejlesztésű, LCD kijelzős Somfy Telis Composio RTS csoportvezérlő távirányí­tókkal már 20 redőny motor vagy redőny motorcsoport vezérlésére is lehetőség van. 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek