Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken

Cégismertető


Redőny bemutatótermünk

Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon: (1) 445-2815
E-mail: bterem@jozsa.hu

tovább


Rólunk mondták
Czene Attila
olimpiai bajnok


"Várakozásomon felül teljesített a Józsa és Társa csapata. Nagyon meg vagyok elégedve a nálam végzett munkával és a hozzáállással. Köszönöm."

Alumínium redőny, szalagfüggöny, 2008.

Kulcsszavak
akciós műanyag redőny, műanyag redőny árak, műanyag redőny típusok, műanyag redőny szúnyoghálóval, műanyag redőny akció, műanyag redőny Budapest, műanyag redőny szerelés, Józsa műanyag redőnyTermékismertető / Redőnyök / Műanyagredőny típusok / Józsa Eco műanyag redőny

Józsa Eco műanyag redőny

 

Redőny - Józsa Eco műanyagredőnyA Józsa Eco külső tokos műanyag redőny a nyílászárók túlnyomó többségére felszerelhető, szinte teljes sötétítésre is használható, jó hőszigetelő és könnyen működtethető, ugyanakkor a külső tokszerkezet egy része a nyílászárótól függően belülről is látszódhat. A 37 mm-es hasznos magasságú redőnylécek 4 színben rendelhetők. 

 

Redőnyeink gyárilag szinterezett, védőfóliával ellátott acéltokkal készülnek, a redőnytok formája leggyakrabban alulcsapott, ezen kívül az alul és felül is csapott kialakítású un. koporsó formájú tok is rendelhető. A tok esetleg belülről is látszódó alsó részét az úgynevezett tokhátlappal takarhatjuk el (opcionális).
A fehér műanyag lefutósín 45x60 mm keresztmetszetű, és nem rendelkezik zörgéscsökkentő gumibetéttel. A redőnylécek minimális szélessége 30 cm, a maximális 180 cm lehet.
A Józsa Eco műanyag redőny csak kézi működtetéssel rendelhető, a felhúzógurtni 15 mm széles, műszálas, színe lehet szürke, fehér, sötétbarna vagy bézs. A gurtni nyílászáró keretén történő átvezetése a szerelési viszonyoknak megfelelő görgős szerelvényekkel történik. A felhúzott műanyag redőny rögzítése falon kívüli gurtnibehúzó automatával oldható meg, amely fehér vagy barna színű és a jobb kezelhetőség miatt elfordítható. Cégünk minden külső tokos műanyag redőnyhöz a gurtnibehúzó automatát ajándékba adja.
Ablakoknál a műanyag redőny praktikusan kombinálható redőnytokba épített függőlegesen rolós szúnyoghálóval, de ez csak a DeLuxe vagy a Silento műanyag redőny típusokkal kivitelezhető. A könnyen kezelhető, kis helyigényű mozgatható változat előnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. A lefutósínben a háló két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen. E kombinált műanyag redőny/szúnyogháló megoldás választása esetén a páros lefutóval rendelkező lefutóláb fehérre vagy sötétbarnára szinterezett 40x53 mm-es alumíniumprofilból készül.
Lecserélendő régi külső tokos redőny leszerelése 500 Ft/db, az általunk leszerelt régi redőny elszállítása (a szerelést követő 5 munkanapon belül) 900 Ft/m2.

 


>> További Józsa Eco műanyagredőny árak

 

 

 


Műanyag redőny fotógaléria

Józsa műanyagredőny   Józsa műanyagredőny  

 

 

Árajánlatkérés


Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag redőny vagy alumínium redőny témakörben.
továbbÚjdonságok
Roma külső- és vakolható tokos redőnyökhöz, a redőnytokba épí­tett szúnyogháló klikk-klakkos működtetéssel is rendelhető. 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek