Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken


Termékismertető / Szúnyoghálók / Fix rovarháló

Fix rovarháló

 

Fix szúnyoghálóA fix rovarháló alkalmazásának célja a rovarok bejutásának megakadályozása, de a nagyobb, levegőben levő szennyeződések, így elsősorban tollak, szőrszálak és falevelek helyiségen kívül tartása szempontjából is hasznosak. A fix rovarháló mind a repülő és mászó rovarok ellen 99 %-os, míg a szúnyogok ellen maximális védelmet nyújt.
A fix rovarhálót ablakokra célszerű felszerelni, rögzítése csavarkötésekkel történik. Az ablakra rögzített fix keret magas fokú védelmet nyújt, hiszen minimális az a felület, ahol a rovarok a rovarhálón keresztül a lakásba juthatnak.
Fix rovarhálókhoz társaságunk az amerikai New York Wire Company üvegszálas hálóanyagait használja.
 
Az alumíniumkeretes változat vékony, 11 x 30, 10 x 25 mm-es vagy a gyakrabban alkalmazott 20 x 22 mm-es változatban rendelhető, alapáron fehér vagy barna, rendelésre RAL K7-es színskálából választott egyedi színben is hozzáférhető, 15% felár ellenében. A fix rovarhálók maximális mérete 120x150 cm lehet, csak földről, vagy létráról biztonságosan megközelíthető ablak esetén vállaljuk a fix szúnyogháló készítését és szerelését. Amennyiben ezek a feltételek nem biztosítottak, akkor a mozgatható szúnyogháló alkalmazását javasoljuk.

Műanyag keret esetén csak fehér vagy barna szín választható.

Az üvegszálas háló színe halványszürke. Külön rendelhető opció a fekete színű kutyaháló, amely mint speciális hálóanyag olyan háztartásokba ajánlott, ahol kutya vagy macska is van és ezáltal az általánosan alkalmazott üvegszálas szúnyogháló nagyobb sérülésveszélynek lenne kitéve.
A helyi adottságokhoz igazodóan a hagyományos fix rovarhálón túl mozgatható, redőny­tokba építhető, nyíló és tolótípus is választható, mely típusokról a mozgatható rovarháló menüpontban találnak információt.

 

Fix szúnyogháló fotók

 
 
 
 
 
 
 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek