Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken


Termékismertető / Szúnyoghálók / Mobil szúnyogháló

Ablakra

   
     
Függőleges működtetésű rolós szúnyogháló   Fix szúnyogháló
 
 
     
Ablakoknál a felül vízszintesen elhelyezett tokból lefelé húzható a hálóanyag, mely lent akasztóprofillal rögzíthető. 150 cm-es szélesség felett a függőleges működtetésű rolós szúnyoghálót kifújásbiztos, széles vezetősínnel szereljük.

Maximális méret: 150x180 cm
  Az alumínium vagy műanyag keretű fix szúnyoghálók rögzítése csavarkötésekkel történik. Külön rendelhető opció a kutya- vagy macskabiztos hálóanyag. Fix szúnyogháló telepítését csak földről ill. létráról biztonságosan megközelíthető ablak esetén vállaljuk.

Maximális méret: 120x150 cm
     
     
     

Ajtóra

   
     
Vízszintes működtetésű rolós szúnyogháló   Tolóajtós szúnyogháló   Pliszé szúnyogháló   Nyíló ajtós szúnyogháló
 
 
 
 
 
 
 
Az üvegszálas háló az oldalt függőlegesen elhelyezkedő tokból az alul és felül lévő vezetősínek között vízszintesen mozgatható. Egy- és kétszárnyas változat is rendelhető.


Maximális méret: 240x240 cm
  A tolóajtós típusnál két egymással párhuzamosan közlekedő mozgó rész vagy egy pályahosszabbítással ellátott szúnyogháló alkalmazható.

Maximális méret: szárnyanként
150x240 cm
 
Vízszintes működtetésű, zsinóros vezetésű pliszé szúnyogháló. Az UV-stabil fekete vagy szürke üvegszálas háló nyitott és csukott helyzetben is harmonika szerű állapotban van és nem csak a két végén, hanem bárhol megállítható.
 

Maximális méret: 260x300 cm, 280x250 vagy 300x220 cm
 
A hagyományos nyíló kivitel, alumínium nyílószárnnyal, ha van elég hely az ajtó nyitásához. Egy- és kétszárnyas változat is rendelhető, a tökéletes záródást rugós zsanér biztosítja.
 Maximális méret: szárnyanként
100x240 cm

 

Mobil szúnyogháló

 

 

Mobil szúnyoghálóA fix szúnyoghálók használata mellett lehetőség van több típusú mobil szúnyogháló alkalmazására is. A mozgatható szúnyoghálók szerkezeti kialakításukból adódóan kiválóan alkalmasak szúnyoghálóként, de nem rovarhálók, a rovarok ellen nem nyújtanak 100% védelmet. A kis helyigényű önálló rolós szúnyogháló előnye, hogy könnyen kezelhető és emellett egy mozdulattal eltüntethető rovarmentes időszakban a 45x45 mm-es szinterezett alumínium tokban. A háló a 22x32 mm-es alumínium vezetősínben két kefe között helyezkedik el. Az ablakoknál alkalmazott fentről lehúzható változat az elterjedtebb, de természetesen az ajtóknál használt vízszintesen mozgatható típus is népszerű.
 
Cégünk a szúnyoghálókhoz az amerikai New York Wire Company üvegszálas szúnyogháló anyagait alkalmazza, mely szürke színben áll rendelkezésre. Olyan otthonokba, ahol kisállat lakik és az általánosan használt üvegszálas szúnyogháló esetleges sérülésveszélynek lenne kitéve, fix-, nyíló- vagy toló változathoz külön rendelhető egy speciális hálóanyag, az ún. „kutyaháló” (fekete színben).
 
A rolós típusoknál a hálóanyag tokba való visszatekeredése egy erős acélrugó segítségével történik, és annak elkerülése érdekében, hogy a záróléc ne csapódjon nagy zajjal a tokhoz, a szúnyoghálót végig kontrolláltan kell visszaengedni a tokjába. Mindezt elkerülhetjük egy opcionálisan rendelhető fékmechanikával, melynek segítségével a függőleges működtetésű szúnyoghálót akár el is engedhetjük, mégis csendesen és egyenletesen fog visszahúzódni. A függőleges működtetésű rolós szúnyoghálót 150 cm-es szélesség feletti ablakoknál széles, kifújásbiztos vezetősínnel (22x38 mm) szereljük, melynek előnye, hogy a hálót nem tudja kifújni a szél a vezetősínből. A kifújásbiztos szúnyoghálót függőleges működtetésű önálló rolós változat esetén 150-180 cm közötti szélességnél telepítjük. A redőnytokba beépített kombinált szúnyogháló esetén e széles vezetősínű változat nem alkalmazható, amennyiben redőny is van az ablakon, akkor a hálót kívülről, annak vezetősínjére szereljük. Az ajtóknál alkalmazott vízszintes működtetésű változatnál a szúnyogháló 45x45 mm-es alutokját az ajtó tokjára kell rögzíteni.
 
Egyszárnyas ajtóknál a maximális rendelhető szélesség 120 cm, itt a háló vízszintesen húzható ki, megvezetése az alul és felül elhelyezkedő vezetősínek segítségével történik, a rögzítés pedig a másik ajtófélfán teljes magasságban elhelyezett 20x20 mm-es aluprofilon lévő mágnescsíkkal történik. A kétszárnyas változatnál a maximális szélességi méret 240 cm, ennél a változatnál a max. 120 cm széles hálók középen találkozva tapadnak egymáshoz a mágnescsíkkal.

Természetesen a rolós változatok mellett a hagyományos nyíló szúnyoghálót is forgalmazzuk. Ezek a szúnyogháló-ajtók a tökéletes védelem érdekében rugós zsanérral is rendelhetők, melyek hosszú élettartamot biztosítanak a szúnyoghálónak. A szerkezet alapszíne fehér és sötétbarna, a nyíló szárny legnagyobb szélessége 100 cm lehet, és 20x40 mm-es szinterezett alumíniumprofilból készül. A maximum 200 cm széles, kétszárnyas változatnál a középtakaró aluprofil biztosítja a megfelelő zárást. A tolóajtós típus nagyobb felületeknél (pl. teraszajtó) nyújt ideális megoldást, itt egy pályahosszabbítással ellátott nagy szúnyogháló, vagy két egymással párhuzamosan közlekedő mozgó rész alkalmazható. Az alapáras mozgatható szúnyogháló alumínium szerkezete fehér vagy sötétbarna, de 15% felár mellett bármilyen RAL K7 színskála szerinti színben rendelhető.
  
Ablakok esetében a redőnyök rendelésével együtt lehetőség van 150 cm szélességig ún. kombinált (redőnytokba épített) függőleges működtetésű szúnyogháló választására.
 

Mobil szúnyogháló fotók

 
 
 
 
 
 
 
 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek